Varumärken

Våra produkter och varumärken inom hårvård, hudvård och nagelvård är bland de absolut bästa på marknaden. De är utformade för att förbättra och upprätthålla hälsan och skönheten i hår, hud och naglar genom att erbjuda rengöring, återfuktning, näring och skydd, och de spänner från schampo, balsam och fuktighetskrämer till ansiktsmasker, serum och solskyddsmedel. Dessutom erbjuder vi snygga inredningsprodukter till försäljning så välkommen till en värld där inredning och skönhet förenas på ett enastående sätt!

Hårvård

Hårvård omfattar en rad olika produkter och rutiner som syftar till att rengöra, vårda och styla håret. Det inkluderar schampo och balsam för att tvätta och återfukta håret, samt hårbehandlingar som kan hjälpa till att stärka och reparera skadat hår. Stylingprodukter som hårspray, mousse, vax och gel används för att skapa olika frisyrer och ge håret struktur och volym. Dessutom finns det produkter specifikt utformade för att ta hand om olika hårtyper och problem, som exempelvis anti-frizz produkter, färgbevarande produkter och hårbottensbehandlingar. Regelbunden hårvård är viktig för att hålla håret friskt, glansigt och starkt.

goldwell
kms
Kerasilk
olaplex
Björk logo
logga hairtalk
Malibu C logo
hh simonsen logo
stella details logo
noberu of Sweden logo

Inredning

Utöver fantastiska hår- och skönhetsbehandlingar har vi noga utvalda inredningsprodukter som speglar senaste trenderna. Från eleganta speglar till doftljus och konstverk, vår salong erbjuder mer än bara en förändring av ditt hår – det är en plats där stil och elegans sätter tonen. Utforska vårt utbud av handplockade inredningsprodukter som kan förvandla ditt hem till en oas av skönhet. Vårt engagerade team står redo att vägleda dig mot de perfekta valen som passar din unika stil. Besök vår salong för en upplevelse som går bortom det vanliga och låt oss hjälpa dig skapa en inspirerande atmosfär både i vår salong och hemma.

Hinza logo
yankee candle logo
i-am-interior logo
Strömshaga logo
a lot decoration logo
Klippan logo
woodwick logo
MITT & DITT
gry o sif handmade logo
mr plant logo

Naglar & Make up

Vi strävar efter att erbjuda dig en fullständig skönhetsupplevelse som inkluderar så mycket mer än bara hårbehandlingar. Vår dedikerade nagelteknolog Signe står redo att skämma bort dina naglar och ditt ansikte med professionell konstnärlighet och omvårdnad. Oavsett om du föredrar en elegant klassisk look eller djärva, trendiga mönster, så skapar vi naglar som uttrycker din unika stil och personlighet. Med noggrann precision och de bästa produkterna tar vi hand om dina naglar och ger dig en avkopplande stund av lyx. Samtidigt är vår make up-artist här för att förhöja din skönhet och framhäva dina bästa drag. Oavsett om du ska på en speciell tillställning eller bara vill känna dig extra strålande i vardagen, så skapar vi en personligt anpassad make up-look som passar perfekt för dig.

Face Stockholm logo
kaeso-beauty-logo
blomdahl medical beauty logo
akzentz logo
xlash-logo